Vad kostar det att installera en laddstolpe och hur installeras det?

Kostnaden för att installera en laddstolpe med oss kan variera beroende på flera faktorer, inklusive dess placering, räckvidd och kWh-styrka. Generellt sett varierar priset för installation av en laddstolpe hos Elextro Stockholm från 5 000 till 30 000 kronor efter rotavdrag. För att få en exakt uppskattning av dina specifika behov och förutsättningar rekommenderar vi att du kontaktar oss. Vi erbjuder en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Installation av laddningsstationer: Steg för steg

Att installera en laddstolpe för din elbil är en enkel process som kan göras av professionella installatörer. Processen inkluderar platsvalidering, elinstallation och slutligen installation av själva laddstolpen.

Nedan är en steg-för-steg-guide till vår installationsprocess:

 • Samråd: Vi kommer att boka en konsultation för att bedöma dina laddningsbehov och bestämma den bästa laddningsstationen för ditt utrymme.

 • Platsbedömning: Vi kommer att besöka din plats för att bedöma den elektriska infrastrukturen och se till att din laddningsstation kan installeras på ett säkert och effektivt sätt.

 • Installation: Vi kommer sedan att fortsätta med installationen av din laddningsstation och se till att ledningar och anslutningar utförs korrekt och i enlighet med säkerhetsstandarderna.

 • Tester: Vi kommer att testa laddningsstationen för att se till att den fungerar korrekt och är redo att användas.

 • Slutbesiktning: Här kommer vi att utföra en slutinspektion för att säkerställa att laddningsstationen har installerats enligt högsta standard och är fullt fungerande.

Med Elex Stockholm kan du vara säker på att din laddningsstation installeras på ett säkert och effektivt sätt, så att du kan njuta av de många fördelarna med att äga ett elfordon. Vårt värderingsstyrda tillvägagångssätt säkerställer att din laddningsstationinstallation kommer att slutföras till ett överkomligt pris, utan att kompromissa med kvaliteten.

Installera laddstationer

Bra att tänka på:

 • Se till att välja rätt kapacitet för din elbil.
 • Kontrollera tillgängligheten av elnätet på den valda platsen.
 • Överväg framtida behov, som möjligheten att ladda flera bilar.

Ta kontakt med oss idag och låt oss hjälpa dig att låsa upp de många fördelarna med att äga ett elfordon för installation av laddstolpar.

Kostnadsfri offert för laddstolpe:

Vi på Elex värdesätter våra kunders förtroende och strävar alltid efter att leverera den bästa servicen. Därför debiterar vi aldrig för en ockulär besiktning eller projektering. Till skillnad från många andra aktörer på marknaden, ser vi till att först visa vad vi går för innan vi tar betalt. Detta princip gäller i alla led inom vårt företag. Även när du godkänner en offert från oss, faktureras det överenskomna beloppet endast när hela arbetet med din laddstolpe är slutfört.

När du begär en offert för laddstolpe från oss, kan du vara säker på att allt du behöver veta för att fatta ett informerat beslut ingår. Skulle det uppstå några frågor längs vägen, står vårt dedikerade team redo att svara på alla dina funderingar. Vi är stolta över att vara en ledande aktör i Mellansverige och kan oberoende erbjuda högkvalitativa laddstolpar för elbilar.

Välkommen att begära en kostnadsfri offert för din laddstolpe!

Därför ska du anlita oss för installation av laddstolpe:

 • Stockholms mest rekommenderade: Vi är stolta över vårt rykte och de rekommendationer vi får från nöjda kunder.
 • Snabba återkopplingar och tydlig offert: Vi erbjuder snabba svar och en transparent offertprocess.
 • Billigare konsumentpris vid större inköp: Dra nytta av våra volymrabatter när du beställer flera laddstolpar.

Vanliga frågor om laddstolpe pris och installation

Hur lång tid tar det att installera en laddstolpe?

Vanligtvis tar det en dag.

Hur många kWh förbrukar en laddstolpe?

Detta varierar beroende på modell och kapacitet.

Energibesparing med laddstolpe – Hur mycket sparar jag?

Genom att ladda hemma kan du spara pengar jämfört med offentliga laddstationer.

Vilka fördelar får man av att installera en laddstolpe hemma?

Snabbare laddning, bekvämlighet och potentiella besparingar är bara några av fördelarna.

Vad säger våra kunder?

 Med Elex kan du vara säker på att du får den laddningslösning du behöver, skräddarsydd för dina specifika krav.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!