ELEXTRO STOCKHOLM AB

ELEX FÖRSER DIN ELBIL MED EN LADDBOX TILL ETT BRA Pris

Laddstation Stockholm

ELEX INSTALLALERAR STOCKHOLMS FRÄMSTA LADDBOXAR

Elex Stockholm är en elfirma som är specialiserade på installation av laddboxar i Stockholm. En laddbox är en box för laddning av elbil. Vi installerar en av Stockholms bästa laddboxar på väggar eller på stolpar eller pelare. Elex bistår även företag med att bygga laddplatser för elbilar. Våra medarbetare är erfarna elinstallatörer som har hjälpt såväl privatpersoner med att installera laddboxar för elbil. Hör av dig till oss för att få information om pris för inköp och installation av en laddbox.

Så fungerar en INSTALLATION AV EN ELBILSLADDARE

Rent tekniskt sett är det möjligt att ladda en elbil via ett vanligt eluttag. Men det är inte möjligt på grund av brand- och säkerhetsrisker. En elbil tar mycket el i anspråk när den laddas upp och risken är stor att eluttaget hettas upp så pass mycket att en brand kan uppstå. Därför kan du inte ladda din elbil i ett vanligt eluttag. Du behöver istället köpa en särskild laddbox för att ladda din elbil. En laddbox för elbil är försedd med en särskild säkring som gör att den klarar av att ge elbilen den elektricitet som behövs, utan att riskera överhettning eller andra säkerhetsrisker. På senare år har det kommit allt fler effektiva laddboxar som också är mycket stilrena och inte tar upp allt för mycket plats. Elex Stockholm hjälper dig att hitta rätt laddbox som passar din bil och dina behov, givetvis ordnar vi också med en säker och smidig installation av laddboxen också.


FÖRBERED DIN BIL NÄR DU SOVER

En vanlig missuppfattning när det gäller laddboxar är att de har så pass låg kapacitet att man får vänta väldigt många timmar innan man kan åka ut och köra. Idag finns det flera boxar på marknaden som laddar mellan 5-7 mils körtid per timme, vilket innebär att du inte behöver vänta särskilt länge på att elbilen ska vara körklar. Om du installerar en laddbox i hemmet så kan du över en natt ladda upp elbilens kapacitet till max, vilket gör att du sällan behöver uppsöka laddplatser utanför ditt hem för att kunna köra långa sträckor.


ELEX BYGGER LADDPLATSER I STOCKHOLM

Vid sidan av att Elex hjälper privatpersoner med att installation i hela Stockholm, så hjälper vi också företag med att bygga upp laddplatser på parkeringar och i parkeringshus. Det kan handla om företag som bara vill ha ex antal platser för laddning av elbilar på sin personalparkering. Alternativt en galleria som vill erbjuda laddplatser för besökare med elbilar. Behovet av platser där man kan ladda sina elbilar har ökat de senaste åren. Detta i takt med att försäljningen av eldrivna bilar ökat kraftigt.

KONTAKTA OSS
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Kontrollera captcha för att verifiera att du inte är en robot.

VI SÄTTER SÄKERHETEN I FRÄMSTA RUMMET

Med hänsyn till att en elbox installeras genom att inkoppling sker i huset eller fastighetens elcentral, så är det inte tillåtet att installera laddboxen själv. Elex Stockholm är ett auktoriserat elföretag med tillstånd att utföra elinstallationer, vilket innebär att vi också har tillstånd att installera laddboxar. Våra elinstallatörer har en gedigen utbildning och kunskap inom elsäkerhet och vi lägger ned stor möda och tid på att installationen ska ske på ett så säkert och kvalitativt sätt som möjligt. Det är av stor vikt att elen dras på ett säkert sätt att det inte finns risk för att efter installation av elstolpe/box att något utsätts för vatten. För oss är säkerheten A-O.


VÅR PRISÄTTNING

Det är många som hör av sig till oss med frågor om pris för en laddbox. Idag är det möjligt att köpa en effektiv laddbox för elbilar för mindre än 10 000 kronor. Det finns givetvis boxar till högre pris, men det går att hitta en bra och funktionell box för ett lägre pris än 10 000 kronor. Elex Stockholm vill också uppmärksamma dig på att du har möjlighet att få ner priset på laddboxen genom att göra ett skatteavdrag för grön el. Om du köper in en eller flera laddboxar till ett pris av 10 000 kronor kan du göra avdrag för hela inköpskostnaden på skatten. Du kan vidare dra av kostnaden för installation av hela utrustningen på skatten. Detta i förutsättning att kostnaden för inköpet plus installationen ej överstiger 50 000 kronor. Det blir ett rejält avdrag på deklarationen som gör stor skillnad för din privatekonomi. Elex ger dig anvisningar om hur du gör detta skatteavdrag.


ELEX STOCKHOLM HJÄLPER PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi installerar boxar till ett lågt pris. Men kvaliteten på själva jobbet tummar vi aldrig med. Vi har genom åren utvecklat ett bra arbetssätt för att kunna installera laddboxar på ett snabbt och kvalitativt sätt, vilket gör att vi kan erbjuda en billig installation. Hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert på hur vi kan hjälpa dig. Det finns flera bidrag som man kan nyttja för att kunna finansiera uppförandet av laddplatser. Naturvårdsverket erbjuder bidrag för privatpersoner som vill bygga en egen laddstation i sitt hem, men även bidrag till företag och organisationer som vill bygga flera laddplatser. Bidraget kan exempelvis sökas av en bostadsrättsförening som i sin tur kan erbjuda laddstationer för sina bostadsrättsinnehavare med elbil.

Scroll to Top