BRF

Vi bistår din bostadsrättsförening installationshjälp av laddstolpar

Ett bra sätt att öka attraktiviteten på lägenheterna i en bostadsrättsförening är att installera laddstolpar. Allt fler spekulanter på bostadsrätter efterfrågar möjligheten att ladda sin elbil utanför huset. Elex Stockholm har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med installation av laddstolpar utanför fastigheten. Vi hjälper dig att reda ut alla frågetecken kring regler kring installation av en laddstation eller laddstolpar.

Elex Stockholm hjälper privatpersoner

Elex Stockholm hjälper din bostadsrättsförening att sticka ut genom att installera kvalitativa och effektiva laddstolpar. Bostadsrättsföreningar kan få bidrag av naturvårdsverket för installation av laddstolpar och laddstationer, vilket gör att föreningens kostnader kan pressas ner.

Vi installerar boxar till ett lågt pris. Men kvaliteten på själva jobbet tummar vi aldrig med. Vi har genom åren utvecklat ett bra arbetssätt för att kunna installera laddboxar på ett snabbt och kvalitativt sätt, vilket gör att vi kan erbjuda en billig installation. Hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert på hur vi kan hjälpa dig.

Det finns flera bidrag som man kan nyttja för att kunna finansiera uppförandet av laddplatser. Naturvårdsverket erbjuder bidrag för privatpersoner som vill bygga en egen laddstation i sitt hem, men även bidrag till företag och organisationer som vill bygga flera laddplatser. Bidraget kan exempelvis sökas av en bostadsrättsförening som i sin tur kan erbjuda laddstationer för sina bostadsrättsinnehavare med elbil.

  • Många års erfarenhet i branschen
  • Utrustade för att hantera alla projekt
  • Vi anser att varje installation inte bara ska vara funktionell utan även estetiskt tilltalande och miljömedveten.

Laddstationer lägenheter

Led upp kampen för en grönare framtid med Elex Stockholms prisvärda laddningsstationer för bostadsrättsföreningar

Vänta inte längre, ta första steget mot en grönare framtid med Elex Stockholm. Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss visa hur vi kan hjälpa dig. Och glöm inte att vårt vänliga team alltid finns här för att svara på dina frågor.