Praktiska Laddstolpar i Östermalm

Välkommen till Elex Stockholm, din pålitliga partner i världen av laddningslösningar för elfordon. Är du trött på att ständigt leta efter laddningsstationer för ditt elfordon i Östermalm? Vill du göra laddningen bekväm för dig själv och dina gäster? Sök inte längre, Elex Stockholm är här för att hjälpa dig!

Begär en offert på laddbox/laddstolpar i Östermalm via vårt formulär:

  1. Ta bilder och bifoga dessa på: din elcentral, elmätare och den plats där du vill ha laddboxen installerad.
  2. Ange dina specifika behov när det gäller laddning av elbilar: Vilken typ av bil(ar) du behöver ladda, hur många laddplatser du behöver, och vilken typ av huvudsäkringar du har.

Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Mer information om offerter och tjänster Du är självklart också välkommen att ringa eller maila oss direkt. Om vi inte kan ge en offert baserat på de uppgifter du har tillhandahållit, kommer vi att kontakta dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Vad säger våra kunder?

 Med Elex kan du vara säker på att du får den laddningslösning du behöver, skräddarsydd för dina specifika krav.

Är det dags att ladda din elbil i Östermalm?

På Elex Stockholm erbjuder vi ett brett utbud av laddboxar/laddstolpar, alla utrustade med olika funktioner och kapaciteter. Detta ger dig som konsument, förening eller företag möjligheten att välja en lösning som är anpassad för framtiden.

Installationen av en laddbox är enkel och okomplicerad. Det viktigaste att tänka på är var laddboxen ska placeras och att säkerställa att rätt elkapacitet finns tillgänglig. Om du funderar på att köpa en laddstolpe istället för en laddbox, bör du vara medveten om de extra kostnader som kan tillkomma för markarbete. Detta är vanligtvis inte nödvändigt när en laddbox monteras på en husvägg eller liknande.

Viktiga överväganden inför installationen av din laddbox/laddstolpar i Östermalm

Det kan också vara klokt att diskutera med eventuella markägare, garageägare eller samhälligheter samt kommunen för att säkerställa att du har tillstånd för installationen. För villa-, småhus- och radhusägare är detta sällan ett problem, men det kan vara värt att diskutera med kommunen om deras syn på laddinfrastrukturen och hur föreningar ställer sig till detta, om det berör dig.

När du väljer laddbox hos Elex Stockholm finns det flera faktorer att beakta. Vi rekommenderar att laddboxen bör vara framtidssäker och kunna leverera upp till 22 kW (som klarar både 1- och 3-fas laddning). Den bör också vara uppkopplad mot nätet så att den alltid kan uppdateras med den senaste mjukvaran och använda de senaste apparna.

Våra laddboxar har också dynamisk lastbalansering, vilket innebär att du inte behöver utöka ditt elnätsabonnemang utan kan klara dig med husets normala 20A.

Trygg elbilsladdning med Elex Stockholm

Oavsett vilken elbil du väljer, kan du känna dig trygg med att bilen alltid är laddad när du ska ut och åka. Vi förstår att det kan finnas många frågor i början, och det är du inte ensam om. En övergång från fossilbränsle till eldrift kan vara en stor förändring, men vi på Elex Stockholm finns här för att hjälpa dig. Vi finns i Östermalm och står redo att ge dig råd och information om hur allt fungerar.

I Östermalm finns det många laddstationer och laddstolpar, men tyvärr är alla dessa kommersiella och tillhandahålls inte av staden eller kommunen. För närvarande finns det ingen kommunal laddinfrastruktur för elbilsladdning.

Laddstolpar / Laddstationer i Östermalm

Säg adjö till laddningsproblemen med Elex Stockholms prisvärda laddstolpar för villaägare, bostadsrättsföreningar och företag

Som ledande installatör av laddstolpar förstår vi vikten av att ha en pålitlig och effektiv laddningslösning. Därför erbjuder vi prisvärda installationer utan att kompromissa med kvaliteten.

Rot bidrag

Vi förstår att kostnaden för installationen kan vara ett bekymmer för vissa, men visste du att det finns flera bidrag tillgängliga för att hjälpa till att täcka kostnaderna? Skatteverket erbjuder avdrag för både privatpersoner och företag, vilket gör det enklare för dig att byta till el och bli grön!

Oavsett om du är en privat husägare eller en bostadsrättsförening har Elex Stockholm allt du behöver. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov, så att du kan njuta av bekvämligheten med att ladda din elbil direkt vid din dörr.

laddstolpar villa
  • Vi har finslipat våra metoder för att ge dig snabbt och högkvalitativt arbete utan att offra prisvärdighet.

  • Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att ladda din elbil hemma.